Techniekdag 1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni jl. werd de Techniekdag gehouden op locatie bij Mainfreight in ‘s-Heerenberg. Hierbij waren er stands met “doe activiteiten” voor de jeugd. Uiteraard heeft de bedrijfsautogarage van Mainfreight hierbij flink uitgepakt met 2 prachtige trucks om te bewonderen en onderdelen te benoemen. Ook was er de elektrische Volvo die medio juni in de kleuren wordt gezet en deel gaat uitmaken van de vloot.

Scania Oost was ook vertegenwoordigd met een VW ID bus in de hal. Daarnaast was er ook een stand van het Graafschap College waarbij de onlangs aangekochte oplegger voor het eerst werd ingezet. De oplegger met de nieuwe reclame werd getrokken door de “nieuwe DAF” die onlangs middels een geweldig aanbod kon worden overgenomen van Mainfreight.

Het was een geslaagde dag! Het was druk. Veel lachende en blije kinderen hebben met veel plezier deelgenomen aan de talloze activiteiten die hen werden aangeboden.

Klik op bijgaande link voor de toegang naar de foto’s : https://myalbum.com/album/ZX9BQs6BbKRvFg/?invite=c710ed17-f4f3-4a82-b1d5-f28e871d3846