Seesing Flex


Seesing Flex is – met haar 6 vestigingen in de Achterhoek – een toonaangevend bureau voor uitzenden, detachering en opleiden voor vacatures van elk niveau. De 40 ervaren intercedenten bemiddelen kandidaten naar vacatures in de sectoren techniek, transport, logistiek, industrie, bouw, groen, financieel, commercieel, overheid en zorg.

Één van de belangrijkste speerpunten van Seesing Flex is opleiden en het belang hiervan groeit met de dag. Vaardigheden van werkzoekenden sluiten vaak niet aan bij de beschikbare vacatures. Bij- of omscholing is dan noodzakelijk. Om deze scholing snel en flexibel te kunnen realiseren is in 2020 Seesing Flex Leert! opgericht. Deze opleidingstak verzorgt, o.a. in haar eigen moderne opleidingshal, een breed scala aan cursussen en trainingen, zodat opdrachtgevers adequaat worden voorzien van passende kandidaten.

Daarnaast verzorgt Seesing Flex ook BBL trajecten voor mensen die liever in de praktijk leren dan uit de boeken. Via Seesing Flex Leert! kunnen er verschillende leerwerktrajecten worden gevolgd. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de opleidingscoördinator van Seesing Flex: Ineke Eskes ineke.eskes@seesingflex.nl of kijk op de website leert.seesingflex.nl.