Mainfreight

Bedrijfsprofiel


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossing biedt voor haar klanten. Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken, met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Amerika, Australië, Azië en Europa. We staan genoteerd op de New Zealand Stock Exchange en werken toe naar onze 100-jarenvisie.

Geschiedenis

Mainfreight begon in 1978 haar activiteiten in Auckland, Nieuw-Zeeland en groeide al snel uit tot het meest uitgebreide netwerk van goederenvervoer in het land. In 1984 trok Mainfreight de aandacht door haar eerste internationale vestiging te realiseren.

In 2011 nam Mainfreight de Wim Bosman Groep over, waardoor er nieuwe mogelijkheden kwamen om het internationale, wereldwijde netwerk van Mainfreight in heel Europa uit te breiden.

De Cultuur van Mainfreight

“Special people, Special company ” is een uitdrukking die de unieke cultuur van Mainfreight karakteriseert. We hebben een stijl van zaken doen die niet alleen succesvol is in Nieuw-Zeeland, maar over de hele wereld.

BBL Leer- werkplek bij Mainfreight

In de bedrijfswagengarage van Mainfreight in ’s Heerenberg is een groep jonge- en ervaren bedrijfsautomonteurs altijd druk aan de slag om het wagenpark in optimale toestand te houden. Nieuwe trucks worden gereed gemaakt voor ingebruikname, bestaand materieel wordt up-to-date gehouden en de vloot is inmiddels vrijwel geheel in de beroemde MAINFREIGHT kleuren onderweg. In deze garage worden allerlei klussen aan diverse merken trucks, opleggers en aanhangwagens uitgevoerd. De werkplaatsmanager is Dhr. Mark Rutjes en hij is ook de kartrekker voor Samen Sterk Opleiden. Heb je belangstelling voor een BBL leer-werkplek bij MAINFREIGHT? Neem dan contact met hem op via zijn e-mailadres : mark.rutjes@nl.mainfreight.com