Bliksemstage Mainfreight ‘s-Heerenberg

Tijdens de bliksemstage krijg je na de ontvangst een rondleiding door de garage. Op die manier kun je vrijblijvend de sfeer proeven en in contact komen met mogelijke toekomstige collega's. Natuurlijk krijg je ook een kleine technische klus als opdracht. Prachtig om te doen als je belangstelling hebt voor een baan en/of een opleiding tot monteur in de bedrijfsauto techniek! Jij bent van harte welkom en wij helpen je graag verder! Om een goede organisatie mogelijk te maken; graag even aanmelden op info@samensterkopleiden.nl Je vindt Mainfreight aan de Industriestraat 10, 7041 GD 's-Heerenberg

Bliksemstage Wensink Bedrijfswagens Doetinchem

Tijdens de bliksemstage krijg je na de ontvangst een rondleiding door de garage. Op die manier kun je vrijblijvend de sfeer proeven en in contact komen met mogelijke toekomstige collega’s. Natuurlijk krijg je ook een kleine technische klus als opdracht. Prachtig om te doen als je belangstelling hebt voor een baan en/of een opleiding tot monteur in de bedrijfsauto techniek! Jij bent van harte welkom en wij helpen je graag verder! Om een goede organisatie mogelijk te maken, graag even melden dat je wilt deelnemen op: info@samensterkopleiden.nl Wensink Bedrijfsauto's is gevestigd aan de Havenstraat 63, 7005 AG te Doetinchem.

Techniek dag Achterhoek

De Techniek wordt georganiseerd om jongeren en hun ouders kennis te laten maken met de toekomstmogelijkheden die de techniekbranche kan bieden !

Batmobiel in Doetinchem

Praktijk Training Monteurs Bedrijfsauto's dag 1 Locatie : Mercedes Benz Wensink Havenstraat 63 7005 AG Doetinchem

“Meet & greet”bij Bakker Bedrijfswagens Doetinchem

Kom vrijblijvend de sfeer proeven bij Bakker Bedrijfswagens in Doetinchem. Prachtig om te doen als je belangstelling hebt voor een baan en/of een opleiding tot monteur in de bedrijfsauto techniek! Jij bent van harte welkom en wij helpen je graag verder! Om een goede organisatie mogelijk te maken, graag even aanmelden op: info@samensterkopleiden.nl Je vindt Bakker Bedrijfswagens aan de Logistiekweg 12, 7007 CJ te Doetinchem

BATmobiel in Doetinchem, dag 2

De Batmobiel op locatie Stoomtram voor de truck monteurs. Deze praktijkdag betreft Mechanisch meten en motorconditie. De cursusdag wordt verzorgd door de technische specialisten van Innovam Truckwise.

Iveco Schouten Doetinchem “meet & greet”

Kom vrijblijvend de sfeer proeven bij Iveco Schouten. Prachtig om te doen als je belangstelling hebt voor een baan en/of een opleiding tot monteur in de bedrijfsauto techniek! Jij bent van harte welkom en wij helpen je graag verder! Om een goede organisatie mogelijk te maken, graag even aanmelden per mail : info@samensterkopleiden.nl Iveco Schouten is gevestigd aan de Informaticaweg 4, 7007 CP Doetinchem.

BATmobiel in Doetinchem, dag 3 +4

Op maandag 27 juni en dinsdag 28 juni zijn de 1e jaars studenten van de opleidingen Basis- en Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen samen met de technisch specialisten van Innovan Truckwise op de locatie Stoomtram aan de slag met Truck electronica -basis.

Bliksemstage bij: Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer Service

Tijdens de bliksemstage krijg je na de ontvangst een rondleiding door de garage. Op die manier kun je vrijblijvend de sfeer proeven- en in contact komen met mogelijke toekomstige collega's. Natuurlijk krijg je ook een kleine technische klus als opdracht. Prachtig om te doen als je belangstelling hebt voor een baan- en/of een opleiding tot monteur in de bedrijfsauto techniek! Jij bent van harte welkom en wij helpen je graag verder! Om een goede organisatie mogelijk te maken; graag even aanmelden op info@samensterkopleiden.nl Je vind Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer Service op het adres Impact 85, 6921RZ te Duiven