Bakker Bedrijfswagens

Met bedrijfswagen(dealer)vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn (twee locaties), Barneveld, Doetinchem, Duiven, Ederveen, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel, Utrecht en Winterswijk is Bakker Bedrijfswagens een van de grotere DAF dealers in Nederland. Tevens is onze organisatie officieel dealer van de merken GINAF, FIAT Professional en IVECO (Daily), zijn we een officiële service locatie voor WELGRO mengvoeder opbouwen en –opleggers.

Daarnaast leveren en servic-en wij met een officiële status Carrier Transicold producten en verzorgen wij de service aan touringcars en bussen. In de meeste van onze vestigingen zijn medewerkers aanwezig voor specifiek onderhoud en reparaties aan campers.

Vanuit Bakker Bedrijfswagens is Dhr. Mario Elsinghorst de contactpersoon voor Samen Sterk Opleiden. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0314-347111 of via mail op : met@bakker-bedrijfswagens.nl

Waar staan we voor

Een BAKKERIAAN ben je niet zomaar. We worden aangedreven door het besef dat we samen de klus klaren. We willen het elke dag een beetje beter en leuker doen, voor de klant, elkaar en onszelf. Het mee-denk-vermogen en toegankelijkheid zorgen ervoor dat we niet zomaar doen wat de klant of collega vraagt. We doorgronden wat hij / zij werkelijk nodig heeft. Zo gaan we niet alleen voor inspanning, maar ook voor resultaat. Dit zorgt ervoor dat we samen de klant op weg houden. Zodanig dat de klant steeds bij ons terugkomen en ons durven aanbevelen in hun netwerk.  Dat maakt ons trots en zet de fun in ons werk op vol vermogen.

Bakker Academy

Onze mensen zijn onze kracht en maken het verschil, daar zijn we trots op! Niet voor niets hebben we daarom onze eigen Academy. Onze leerling-monteurs krijgen, naast hun reguliere (BBL) opleiding, les van onze ervaren leermeesters. Zo krijgen onderwerpen extra aandacht en ondersteunen we onze mensen om hen op het gewenste niveau te krijgen. Het gaat niet alleen om het aanleren van kennis van onze techniek. We willen ook meer synergie. Het is nuttig en leuk als onze leerlingen van de diverse vestigingen ervaringen met elkaar uitwisselen.